Aanbod

Er zijn verschillende manieren mogelijk om efficiƫnter en effectiever te kunnen werken en daardoor meer rust, ruimte en overzicht op de werkplek te krijgen.

In een intake gesprek zal samen bepaald worden wat de wensen zijn en welke trainingsvorm daar het beste bij past. Er zijn verschillende mogelijkheden, waarbij het ook mogelijk is om een combinatie van de verschillende trainingsvormen toe te passen:

Online training

Bij een online training is het mogelijk om in bijvoorbeeld twee sessies van 3 uur de theorie aan te leren.

Werkplek training

Bij een werkplek training gaan we 1 op 1 de theorie doorspreken en direct toepassen. Hierdoor is direct resultaat zichtbaar en vaak ervaart de klant al na een eerste sessie minder stress. Doordat de theorie helemaal op maat wordt toegepast, is het gevolg dat het ook makkelijk vol te houden is om deze werkwijze langere tijd toe te passen. De ervaring leert dat het zinvol is om meerdere sessies te plannen, waardoor het resultaat maximaal is.

Groepstraining / Workshop

Bij een groepstraining of workshop zal theorie besproken worden. Het voordeel hiervan is dat een heel team tegelijk dezelfde kennis krijgt aangeleerd. Een groepstraining of workshop kan uit meerdere sessies bestaan, maar wordt ook vaak gecombineerd met een werkplek training voor optimaal resultaat. Het is mogelijk om je individueel aan te melden of als groep in te schrijven.

Presentaties

Zoek je een leuk, origineel en leerzaam onderwerp voor een netwerk bijeenkomst of team-dag? In overleg kan er een maatwerk presentatie verzorgd worden.